Snabblagad festmat av kycklingfiléer.
Instruktioner
- Bryn kycklingfiléerna lätt i lite matfett. Salta och peppra.
Tärna tomaten och rör ner den i pannan tillsammans med senap. Späd med buljong och låt allt puttra under lock i ca 12-15 minuter eller tills kycklingfiléerna är möra och köttsaften genomskinlig.
Kantskär brödet och skär brödskivorna i tärningar. Lägg dem i en skål och häll över mjölken. Låt det stå ca 10 minuter.
- Lägg bröd, vitlök och valnötter, men spara några nötter till garneringen, i en mixer eller matberedare. Kör allt till en grovkornig sås. Smaka av med salt.
Rör samman valnötssåsen med het nykokt pasta och matfett.
- Fördela nudlarna på 4 varma tallrikar. Lägg kycklingfiléerna över och garnera med valnötter och eventuellt lite extra tomathack. En sallad är gott till.
Publicerat den
20 september 2008
Liknande recept
Skriv kommentar