Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingfiléer med nötnudlar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Snabblagad festmat av kycklingfiléer.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn kycklingfiléerna lätt i lite matfett. Salta och peppra. Tärna tomaten och rör ner den i pannan tillsammans med senap. Späd med buljong och låt allt puttra under lock i ca 12-15 minuter eller tills kycklingfiléerna är möra och köttsaften genomskinlig. Kantskär brödet och skär brödskivorna i tärningar. Lägg dem i en skål och häll över mjölken. Låt det stå ca 10 minuter.
  2. Lägg bröd, vitlök och valnötter, men spara några nötter till garneringen, i en mixer eller matberedare. Kör allt till en grovkornig sås. Smaka av med salt. Rör samman valnötssåsen med het nykokt pasta och matfett.
  3. Fördela nudlarna på 4 varma tallrikar. Lägg kycklingfiléerna över och garnera med valnötter och eventuellt lite extra tomathack. En sallad är gott till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.