Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingfyllt Pitabröd

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

väldigt gott och smakfyllt hela familjen åt med glädje 5 poäng

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och hacka lök. Skär äpplet i små tärningar. Strimla kycklingfileerna. Bryn löken i margarinet, blanda i kyckling och äppletärningar samt kryddor och soja. Låt det puttra på svag värme i ca 5-8 min. Värm bröden. Skär försiktigt upp pitabrödet så att en stor ficka bildas. Fyll med brandningen och servera genast.
  2. Tips! en klick yoghurt på toppen och en sallad är gott till

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.