Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklinglåda

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jättegod kycklinglåda som även kan göras som en "allt i ett rätt" med ris i botten. Koka isåfall gärna riset med en buljongtärning.

Ingredienser

Instruktioner

Strimla och bryn löken, paprikan och vitlöken och låt den koka ihop ca 10 min. Lägg blandningen i botten på en ugnsfast form. Dela kycklingen i fina små bitar och lägg den i formen ovanpå lökblandningen. Stek baconen och champinjonerna och fördela detta ovanpå kycklingen. Rör ihop såsen och häll den över kycklingen. Toppa med riven ost. Gratineras i ugn 15-20 minuter i 225 grader. Servera med ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.