Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingpaj

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

En väldigt god paj.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Blanda ihop pajdegen och klä en pajform med den. Jämna till kanterna, nagga botten och kläm fast remsor av aluminiumfolie runt kanterna. Förgrädda skalet mitt i ugnen ca 10 minuter. Ta bort folieremsorna.
  3. Strimla kycklingen, stek tills den är genomstekt och lägg strimlorna i botten. Skölj paprikan och skär den och tomaterna i strimlor. Fördela detta över kycklingen och smula över ädelosten. Rör ihop keso med ägg, salta, peppra och fördela det över. Grädda i nedre delen av ugnen i 25 minuter.
  4. Servera pajen kall eller varm.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.