Den här pajen har blivit en klassiker i vår familj.
Instruktioner
- Börja med att göra pajdegen. låt den ligga i kylen tills fyllningen är klar.
- Skär kycklingbitarna i strimlor. Hacka löken och fräs den tillsammans med champinjonerna. Fräs också den strimlade paprikan. Lägg allt i en gryta och strö över mjöl och buljongtärning och späd med grädden. Låt puttra i cirka 15-20 minuter. Krydda.
- Lägg fyllningen i en smord eldfast form och täck sedan med ett lock av pajdeg. Pensla med ett uppvispat ägg och grädda i 10 minuter i 225 grader.
- Servera med en sallad och pain riche.
Publicerat den
29 juli 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
En klassiker även i vår familj! Receptet är så gott som lika men vi brukar strö över jordnötter, skiva banan och strö ost över alltsammans, blir supergott.