Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

God

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bena ur kycklingen och skär den i bitar.
  2. Koka riset efter recept på förpackningen och kyl det.
  3. Tina ärtorna och låt majskornen rinna av. Skär bayonneskinkan i tärningar. Strimla paprikan.tomater och purjolök. Blanda allt i en stor skål.
  4. Rör ihop gräddfil och majonnäs. Smaksätt med curry.
  5. Servera salladen väl kyld. Med såsen seperat. Gärna med något gott bröd till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.