Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingsallad med ingefära

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Ingefära och soja ger smak åt den här annorlunda men underbara kycklingsalladen. Den är perfekt att förbereda inför bjudningen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingköttet i bitar. Hacka vattenkastanjerna grovt. Skala och hacka löken fint. Skala och skiva gurkorna.
  2. Dressing: Vispa ihop yoghurt, majonnäs, ingefära, soja, vitlök och peppar till en jämn sås.
  3. Blanda kyckling, vattenkastanjer och lök. Blanda väl.
  4. Häll dressingen över kycklingblandningen och se till så att ingredienserna täcks av dressingen. Lägg ut gurkorna på tallrikar och portionera upp salladen ovanpå.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.