Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingsoppa

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

En riktigt lyxig men ändå snabblagad kycklingsoppa och fantastiskt god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tärna kycklingen och bryn den i lite smör. Hacka löken och tryffeln under tiden, lägg i den och gör likadant därefter med paprikan och habaneron. Bryn tillsammans en stund under omrörning krydda med lite svartpeppar och salt. Skiva under tiden rotfrukterna.
  2. Slå på vatten, vin, buljongtärning och rotfrukterna låt det puttra ca 20 minuter. Häll i grädden och krydda efter smak, häll i keson och låt puttra ca 10 minuter.
  3. Servera med vitt bröd och en stark ost.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.