Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingsoppa med ingefärsyoghurt

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Asiatisk nudelsoppa, jättegod!

Ingredienser

Instruktioner

Skär kycklingfiléerna i små bitar. Tvätta limen, riv skalet och pressa ur saften. Skala och skölj alla grönsaker. Strimla purjolöken, vitlöken och chilin. Skär morot och palsternackor i tärningar. Stek grönsakerna i lite olivolja utan att de tar färg. Slå på buljongen, lägg i kycklingköttet och låt sjuda några minuter. Tillsätt limeskal och -saft. Låt sjuda tills grönsakerna är mjuka. Bryt nudlarna i mindre bitar. Lägg ner dem i soppan och låt koka i någon minut. Smaka av med salt och peppar. Rör ihop yoghurt, ingefära och limeskal i en skål. Smaka av med salt och peppar. Toppa soppan med en klick ingefärsyoghurt vid servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.