Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingwok med banan och cashewnötter

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lite annorlunda kanske, men väldigt gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset enligt anvisningen på förpackningen. Skär kycklingen i strimlor. Skölj, ansa och strimla purjolöken. Woka kyckling och purjolök i matoljan i 6-8 min under omrörning.
  2. Skala och skiva bananerna, låt bananerna och cashewnötterna fräsa med en kort stund i woken. Krydda woken med salt och peppar.
  3. Blanda crème fraiche med curry och smaksätt med salt och peppar.
  4. Servera woken med ris och currysås och något gott bröd ni gillar! :)

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.