Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingwok med ingefärs- och sojasås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Raketsnabb, kalorisnål rätt när du inte har tid att stå i köket länge. Istället för pinjenötter så strö över cashewnötter. 451 kalorier per portion

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka risetn enligt anvisning på förpackningen. Tärna kycklingen i jämnstora bitar. Dela, kärna ur och tärna paprikan. Skala och skär ingefära i tunna strimlor. Blanda den med soja, vatten, vinäger och socker i en skål.
  2. Hetta upp oljan i en wok eller stor stekpanna. Stek kycklingen i 5-8 minuter. Ta upp ur pannan och ställ åt sidan. Stek paprika och broccoli ca 3 minuter. Tillsätt ingefärssåsen och låt puttra ihop ca 3 minuter.
  3. Vänd in kycklingen och strö över nötter. Servera med riset.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.