En nekel entré att göra som dessutom smakar himmelskt.
Instruktioner
- Sätt på ugnsgrillen. Lägg aluminiumfolie på en plåt och rosta de skalade vitlöksklyftorna (till såsen) gyllenbruna under grillen, ca 2 minuter. Vänd dem då och då och låt svalna något.
- Mixa vitlöksklyftorna, majonnäsen, paprikan och pepparn i en mixer till en slät sås. Blanda krabbköttet med såsen, blanda väl. Täck skålen med plastfolie och ställ i kylen.
- Skiva pain richebrödet på snedden och gnid in båda sidorna med den halverade vitlöken (går att hoppa över). Droppa över olivoljan. Rosta brödet gyllenbrunt ca 1 minut.
- Lägg salladsbladen på fyra tallrikar och skeda upp krabblandningen på bladen. Lägg en skiva bröd på varje tallrik. Skölj citronen noga och skär den i smala klyftor, garnera och servera genast.
Publicerat den
15 januari 2008
Liknande recept
Skriv kommentar