Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Läcker krabbtoast

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En nekel entré att göra som dessutom smakar himmelskt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt på ugnsgrillen. Lägg aluminiumfolie på en plåt och rosta de skalade vitlöksklyftorna (till såsen) gyllenbruna under grillen, ca 2 minuter. Vänd dem då och då och låt svalna något.
  2. Mixa vitlöksklyftorna, majonnäsen, paprikan och pepparn i en mixer till en slät sås. Blanda krabbköttet med såsen, blanda väl. Täck skålen med plastfolie och ställ i kylen.
  3. Skiva pain richebrödet på snedden och gnid in båda sidorna med den halverade vitlöken (går att hoppa över). Droppa över olivoljan. Rosta brödet gyllenbrunt ca 1 minut.
  4. Lägg salladsbladen på fyra tallrikar och skeda upp krabblandningen på bladen. Lägg en skiva bröd på varje tallrik. Skölj citronen noga och skär den i smala klyftor, garnera och servera genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.