Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Läckra kantarellkrustader

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Med kantareller, portvin och grädde kan inget gå fel. Köp färdiglagade krustader så fixar du snabbt bjudmaten!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Ansa och skär kantarellerna i bitar om de är stora. Stek dem i smöret. Krydda med salt och peppar. Pudra över vetemjölet och rör om. Tillsätt portvin och vispgrädde, låt puttra tills stuvningen tjocknar. Rör under tiden.
  3. Fyll krustaderna med blandningen och toppa med färsk oregano.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.