Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Läckra krispmuffins

 
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Goda som de är, men riktiga vinnare ihop med en klick grädde och några bär. Glutenfria.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Vispa samman grädde och ägg lätt. Blanda socker, mix, bakpulver och kanel och vänd ner i äggblandningen.
  3. Fyll muffinsformar till 2/3, toppa med lite crunch och grädda i ugnen, 10-12 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.