Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Läckra svampstubbar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ett läckert recept

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugnsvärme 250 grader.
  2. Rensa och tärna svampen. Lägg i en kastrull och koka tills det mesta av vätskan kokat in. Tillsätt smöret. Fräs på svag värme i ca 10 minuter. Skär baconet i små bitar och knaperstek. Rör ner baconet i svampen. Smaka av med peppar. Tillsätt crème fraiche, låt blandningen koka ihop. Vänd ner pinjenötterna.
  3. Fördela röran över 4 tortillabröd och rulla ihop. Skär rullarna i 4 cm breda i bitar. Ställ stubbarna i en smord ugnsäker form. Strö över 1 dl riven parmesanost. Gratinera mitt i ugnen ca 5 minuter.
  4. Dekorera eventuellt med färsk skivad svamp.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.