Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lätt tonfiskrisotto

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Lätt i två bemärkelser, både lätt att göra och låg på kalorier om man använder tonfisk i vatten. Barnen älskade detta när de var små. Riset kan bytas ut mot t.ex. Bulgur el. Quinoa.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset som det står på förpackningen. Värm grönsakerna. Häll av vattnet från fisken och dela den med en gaffel. Blanda allt när riset är färdigt och krydda med citronpeppar.
  2. Gott att ha olika dressingar till t.ex. Rhode Island. Servera med sallad och ett gott bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.