Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lätta julpraliner

 
Skriv ut

Har du nougat och marsipan över sedan julafton? Då kan du prova att göra dessa pralinerna.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rulla den mjuka nougaten till 25 lika stora kulor. Ställ dem att kallna i kylen.
  2. Blanda mandelmassan och apelsinjuicen. Ta lite florsocker om "smeten" är för kladdig.
  3. Ta lite utav "smeten" och "häv" över nougatkulan. Gör samma sak på alla kulorna.
  4. Smält chokladen i vattenbad och doppa de färdiga kulorna eller:
  5. Ta en påse och lägg i kulorna och kakaon. Blanda försiktigt!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.