Supergott med lite sting i smaken.
Instruktioner
- Strimla kycklingen och fräs den i stekpanna tills den är genom stekt, krydda med salt och peppar.
Precis innan du är färdig ska du hälla i den hackade löken och den hackade paprikan och fräsa med tills den börjar svettas.
- Lägg sedan allt i en ugnsfast form. Blanda då resten av alla ingredienserna utom svampen i en bunke och krydda av med hur mycket du själv vill ha i. Häll sedan i såsen över köttet.
Sen brukar jag lägga svamp på halva och trycka ner den lite bara så den fortfarande syns. Jag gör så här för det finns så många som inte äter svamp.
- Ställ sedan i den ugnen på 225 grader i ungefär 15 minuter eller tills den har fått fin färg.
- Tips: Servera den gärna med bandspagetti eller wokade nudlar och en god sallad till. Något som är riktigt gott är att lägga bacon över hela formen innan den ska in i ugnen.
Publicerat den
13 maj 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Jättegod! Det blir en väldig massa mat (vilket jag borde ha förstått när jag köpte ingredienserna). Är lite nyfiken, vilken typ av ugnsform använder du? Upplevde min långpanna som för liten, det är nog första gången någonsin ;)