Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lamm i dillsås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Mycket god vardagsrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp vatten salt i en stor kartrull Koka köttet i ca 3 min.sjölj köttet och lägg det sen i en ren Kastrull.lägg sedan ner purjo,morot.dillsjälkarna. Ca 2 teskad salt per liter vatten. Koka i ca 40-60 minuter.
  2. Dillsåsen: Sila av buljongen. Smält smöret i en kastull Tillsätt mjölet. Tillsätt buljong lite i taget. Vispa med hela tiden. Häll i grädden. Häll i ättika och socker. Dill och salt . Lägg i lammkött och grönsakerna Servera med kokt potatis

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • mammis 30 januari 2011

    Fantastiskt gott

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.