Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lammskav med harissa.

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Harissa är en kryddblandning och finns både som pasta och torr krydda.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina lammskaven. Hetta upp en stekpanna och lägg i all skav och fräs på hög värme ca 3 min. Blanda ner lök, harissa och salt. Stek ytterligare ca 2 min. Rör om då och då.
  2. Tärna paprika och halloumi och blanda ner. Låt alltsammans steka ca 1 min. Strö över persilja och servera med kokt bulgur, tomatsallad och hummus.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.