Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Late night caves

 
Skriv ut

Krämfylld pajgrotta av rabarber och jordgubbar med en crème fraiche och kardemummakräm.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa smör och socker med elvisp. Tillsätt ägg ca (2 min). Blanda potatismjöl, vetemjöl och bakpulver och rör ner smör och äggsmeten (ca 3 min). Tryck ut smeten i portionsformar, ställ kalt i ca 20 min, (tid ca 25 min). Sätt på ugnen 225 grader, tärna rabarber (ca 2 min) tärna jordgubbarna (ca 2 min).
  2. Täckbottnarna med frukten (ca 1 min). Blanda gräddfil, socker, vaniljsocker och ägg och fördela röran i formarna över frukten (ca 2 min). Grädda i nedre delen av ugnen på i ca 15 min, låt svalna lätt. (ca 15-16 min). Blanda creme fraiche, strösocker, kardemumma och vaniljsocker till en kräm, vispa den tjock. (ca 2 min) ställ kallt till serveringen.
  3. Servera med lite jordgubbar som garnityr och florsocker. (ca 4 jordgubbar, 1 tsk florsocker).

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.