Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lax med citrusdip

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Att dippa laxbitarna i en citrussås är ett trevligt pyssel när man äter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Citrusdip:
  2. Blanda samman citron- och limesaft med sojan. Häll upp i portionskoppar.
  3. Skär laxen i kuber. Salta, peppra och strö över fänkålsfrön. Stek dem ca 1/2 minut per sida tills de fått fin ljusbrun färg.
  4. Servera laxen med citrusdip och wokade grönsaker blandade med kokt bulgur.
  5. Ca 425 kcal, varav ca 23 g fett, 30 g kolhydrater, 24 g protein

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.