Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lax med dijonkryddad svampsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Supergod lax.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela svampen och stek i smör. Pudra över mjöl och blanda. Späd med mjölken lite i taget och rör så att klumparna försvinner. Låt sjuda i 5 min, smaka av med salt, peppar och dijonsenap.
  2. Stek laxen i smör ca 4min/sida. Salta och peppra.
  3. Servera laxen med svampsås, kokt potatis, gröna bönor. Samt sallad, citron och tomat.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.