Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lax med grönsakscouscous

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ännu en vardagslax

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp vatten och buljongtärning. Lägg i de otinade grönsakerna och låt koka upp. Tillsätt olja, pressad vitlök och couscous och rör om. Lägg på locket och ställ åt sidan.
  2. Stek fisken i smöret på båda sidor, krydda med citronsaft, salt och gräslök eller dill.
  3. Servera med en sås gjord av matlagningsyoghurt och riven ingefära som smakats av med farinsocker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.