Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lax med parmesanpuré och persiljecreme fraiche

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

variant på lax med kokt potatis och majonnäs

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och grovtärna potatisen. Koka tills den "smular" isär. Mosa, krydda ochh rör ned grädden och parmesanosten. Det ska bli en slät pure så spä med grädde till du får den konsistens Du vill ha
  2. Medans potatisen kokar krydda laxen med lite salt och peppar. Stek på medelvärme 4-6 min per sida beroende på tjockleken på laxen.
  3. Finhacka persiljan och rör ned den i creme fraichen tillsammans med lite salt efter smak
  4. Klart att äta!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.