Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lax med thailändska nudlar

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

325 kalorier per portion Dröm dig bort till Thailand med den här rätten.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg nudlarna i kokande vatten och låt dem koka 4 minuter. Låt dem rinna av.
  2. Finhacka citrongräset och salladslökarna. Pressa vitlöken. Skär laxfilén i 2 cm tärningar.
  3. Fräs vitlök, ingefära och citrongräs i oljan i en stekpanna ett par minuter. Lägg i laxbitarna och stek dem 4-5 minuter. Vänd dem ett par gånger under tiden.
  4. Tillsätt salladslök, soja, sweet chilisås och 2 msk vatten i pannan. Låt allt koka på svag värme i 3-4 minuter.
  5. Lägg i nudlarna och blanda om så de täcks med kryddsåsen.
  6. Smaksätt med salt och peppar och strö över koriander.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • 123Linnea 29 maj 2010

    Jättegott!! Rekomenderas!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.