Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skriv ut

Mycket enkelt och mycket gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg laxsidan i en ugnssäker form och salta och peppra. Rör ihop crème fraiche och riven västerbottenost och bred över laxen. Sätt in i medelvarm ugn 200° tills laxen är färdig, omkring 30 minuter beroende på tjocklek.
  2. Jag brukar servera potatismos, citron i klyftor, tomater och gröna ärtor till.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • mirre2 15 februari 2010

    Jättegott och gick fort att göra.

  • Bappi 4 juni 2013

    Slog på 3 dl grädde också och det blev superbra. Full pott med poäng/ kram

  • Bappi 4 juni 2013

    Slog på 3 dl grädde också och det blev superbra. Full pott med poäng/ kram

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.