Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lax och pepparrotspasta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Variera rätten med att byta ut pepparroten mot senap eller wasabi. Rätten innehåller 444 kalorier per portion

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan och skölj den snabbt i kallt vatten. Rör i pepparrot och crème fraiche medan pastan fortfarande är ljummen.
  2. Riv salladen i bitar och dela rädisorna i halvor. Kärna ur äpplet och skär det i tunna klyftor. Blanda sallad, rädisor, äpple, salt och peppar med pastan. Rulla i hop laxskivorna till fina rullar.
  3. Ät pastan ljummen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.