Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lax och skaldjurstallrik

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Trevligt med sin egen fint upplagda tallrik. Gott med vitt vin eller öl och rostat bröd.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela äggen i halvor och skala räkorna.
  2. Smaksätt creme fraichen med pressad vitlök. Placera en ägghalva i mitten på en tallrik och lägg runt om i grupper, laxskivan på salladsblad garnerad med kapris och hyvlad pepparrot, skivad gurka och räkor, kaviar med hackad gräslök och creme fraiche och avokadoskivor dekorerad med löjrom.
  3. Gör 4 likadana tallrikar. Garnera till sist med citronklyftor, dill och persilja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.