Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

lax tartar

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 2 timmar 30 minuter
Skriv ut

En god förrätt till vilket festlig tillfälle som helst.

Ingredienser

Instruktioner

Hacka den råa laxen fint och blanda med saltet, sockret och pepparn. Låt den marineras ca 1 timme i kylen innan den blandas med de övriga ingredienserna. Blanda i resten av ingredienserna och smaka av. Låt blandningen stå någon timme så att smakerna blandas. Servera på smörstekt toast och garnera med dillvippor och körsbärstomat.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.