Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxfärsbullar med pepparrotsyoghurt

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Svenska smaker som dill, gräslök och pepparrot samsas med laxen i detta recept.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär laxen i mindre bitar. Mixa den snabbt i matberedare. Tillsätt ägg, grädde och senap. Hacka gräslöken och blanda i färsen. Smaka av med salt och peppar. Forma färsen till bullar. Stek dem runt om i smör i en stekpanna i 5 minuter.
  2. Blanda yoghurten med pepparot och smaka av med salt och peppar. Potatismos är gott till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.