Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

LCHF Tonfisk sallad

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Snabbt lätt och läckert.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka Salladen. Hacka groddarna grovt. Skär fetaosten i bitar om den inte är delad. Skär salamin i bitar. Skär osten i små bitar. Finhacka löken. Hacka äggen.
  2. Blanda alla dessa ingredienser i en skål och klicka över majonnäs, crème fraiche och keso. Rör om och krydda med Svartpeppar. Serveras gärna med en klick Stenbitsrom på toppen.
  3. Tips! För Lite lyxigare sallad, byt ut tonfisken mot gravad lax och toppa med Kalix Löjrom.
  4. Totalt ca 5g kolhydrater/portion.
  5. Kolhydrater/100 g: Isbergssallad, ca 1 g kolhydrater/100 g Groddar ca 3 g kolhydrater/100 g Fetaost ca 1 ½ g kolhydrater/100 g Salami ca ½ g kolhydrater/100 g Lök ca 5 g kolhydrater/100 g Majonnäs ca 1 g kolhydrater/100 g Crème fraiche Keso ca 2 g kolhydrater/100 g Ägg ca 0,3 g kolhydrater/100 g
  6. Smaklig måltid!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.