Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lemoncurd och ingefärsgriljering

 
Skriv ut

Sätt smak på julskinkan med en annorlunda griljering. Griljeringen räcker till en skinka på ca 3 kg.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sättugnen på 225 grader. Ta bort nätet och skär bort det mesta av svålen på den avsvalnade skinkan.
  2. Skölj citronen noga i varmt vatten och riv skalet. Blanda skalet med senap, lemon curd, äggula, socker och ingefära. Bred blandningen över skinkan och strö över ett jämnt lager med ströbröd. Griljera mitt i ugnen i ca 20 minuter och passa noga så att det inte bränns.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.