Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lime och vitlöksmarinderad ryggbiff med champinjonsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gillas av många gäster.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Marinera köttet så länge som önskas, ju längre desto mer smak och mörare kött. Bryn köttet och efterstek till det är mört.
  2. Svampsås: Fräs svampen i matfettet, tillsätt mjölet och rör om. Späd under omrörning med mjölken och grädden. Koka på svag värme ca 15 minuter. Smaka av med salt och peppar samt färgsätt såsen med soja.
  3. Gott att servera till: Rostade potatisar samt en thaiwok innehållande valfria grönsaker, ingefära, vitlöksklyftor, sweet chilisås, salt och peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.