Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ljummen bönsallad med dill & pepparrot

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lev ännu godare och gör en middag i veckan helgrön. Här är vår älskade potatis som får vårfräscha smakkompisar. 282 kalorier per portion 12 g fett 7 g protein 34 g kolhydrater

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka potatisen i lättsaltat vatten 10-15 minuter. Plocka och grovhacka dillen. Lägg dillstjälkarna i potatiskastrullen. Skölj, ansa och skiva rädisorna tunt. Ansa och skiva löken. Skölj och skär tomaterna i mindre bitar.
  2. Ansa och koka bönorna i lättsaltat vatten ca 2 minuter. Häll av och håll bönorna ljumma. Blanda potatis, dill, rädisor, lök, tomater och bönor på ett fat.
  3. Blanda alla ingredienser till dressingen och ringla den över salladen. Salta och peppra och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.