Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ljummen jalapeño.

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

En enkel och snabb förrätt med sting. Jalapeño hittar man numera ofta i vanliga grönsaksdiskar. Den hör till de mildaste chilifrukterna. Grön jalapeño är vanligast.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200°. Dela jalapeñofrukterna på längden. Var noga med att avlägsna alla frön och vita mellanväggar där den mesta hettan sitter.
  2. Fyll halvorna med fårost med en vanlig bordskniv. Bred på ett tunt lager honung med samma kniv. Toppa med en valnöt. Ljumma i mitten av ugnen ett par minuter före servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.