Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ljummen potatis- och örtsallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Denna goda potatissallad med ört- och vitlöksdressing är ett inbjudande tillbehör till grillat kött eller fisk.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda dill, gräslök, persilja, senap, olivolja, vinäger och vitlök. Rör om och blanda väl till en jämn dressing och ställ åt sidan.
  2. Koka upp lättsaltat vatten i en kastrull och lägg i potatisen. Låt sjuda cirka 15 minuter tills potatisen är mjuk. Låt den rinna av väl och lägg tillbaka i den varma kastrullen.
  3. Lägg på locket och skaka kastrullen så att potatisen faller sönder eller spricker för att bättre kunna ta upp dressingen.
  4. Lägg potatisen i en stor skål och häll över dressingen medan potatisen fortfarande är varm. Servera genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.