Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ljummen quinoasallad

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Fräscht och smakrikt. Chèvren kombineras perfekt med balsamvinägern och ruccolasalladen.

Ingredienser

Instruktioner

Skölj quinoan i hett vatten. Koka den sedan i buljongen i ca 15 minuter. Skala löken. Skiva löken och fänkålen fint. Skär tomaterna i halvor. Blanda vinäger, olja, ½ tsk salt och 1 krm peppar. Blanda med lök, fänkål och tomat. Häll av buljongen från quinoan. Vänd ihop med ruccola och grönsakerna. Servera med smulad chèvre.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.