Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ljuvlig getosttarte!

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Enkel!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smula sönder kexen i matberedare eller handmixer och blanda med smöret. Tryck ut massan till en botten i en springform.
  2. Lägg gelatinbladen i kallt vatten några minuter. Smält crème fraichen och getosten på svag värme. Tillsätt philadelphiaosten, krama ur gelatinet och låt det smälta med getosten.
  3. Häll blanningen i formen och låt tå i kyl ca 1 timme. Rosta pumpakärnorna i lite olivolja tills de fått fin färg och dekorera sen tarten med dem!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.