Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lövbiff pizzaiola

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En av de bästa bjudrätterna eftersom den kan göras i ordning i förväg och har den rätta, goda italienska smaken.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och hacka lök och vitlök. Fräs löken glansig i oljan, lägg i de hackade tomaterna och kryddorna. Späd med buljong eller rödvin och koka upp. Sjud tomatsåsen under lock 10-15 minuter. Ta upp lagerbladen. Hit kan rätten förberedas.
  2. Dela lövbiffskivorna i 3 eller 4 bitar vardera, lägg ner dem i tomatsåsen och koka ca 10 minuter. Späd med lite vin eller vatten om såsen är för tjock. Lägg i kapris och strimlade oliver och låt koka med. Smaksätt med kapris spad för att få den rätta sältan.
  3. Servera med kokt pasta och riven parmesanost.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.