Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lyxig tårta på lax och löjrom

 
  • Serverar: 8-12 portioner
  • Tid: 5 timmar
Skriv ut

Mmm, supergod förrätts eller bufférätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finfördela kavringen i en mixer och blanda i det smälta smöret. Klä en form med löstagbara kanter med plastfolie. Fördela blandningen på botten Lägg i kylen i 30 minuter
  2. Lägg gelatin i kallt vatten 10 min. Hacka laxen i småbitar. Finhacka löken. Vispa grädden. Rör i lax, lök, kesella, crèmefraîche, citron och smaka av med salt och peppar. Krama ur gelatin, smält på svag värme och rör ner i smeten. Fördela jämn över botten.
  3. Kyl i 3-4 timmar (går även utmärkt att frysa) Tag ut och garnera med rom, dill och citron

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.