Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

God till grillat eller att klicka ner i fisksoppan!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda äggulor, citronsaft, pressad vitlök och salt i en bunke.
  2. Häll crème fraichen i en annan bunke. Strila ner oljan under kraftig omrörning i crème fraichen.
  3. Rör ner ägguleblandningen.
  4. För att vara säker på att lyckas bör man se till att alla ingredienser har samma temperatur innan man börjar röra!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Disen 13 augusti 2011

    Mums!!! Fantastisk god. Jag hade bara 2 vitlöksklyftor i för de var så stora o det räckte gott o väl. Vi hade det till kräftskivan som dipp. - den godaste aioli jag nånsin har smakat var en kommentar och jag kan bara hålla med. Tack för receptet.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.