Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Doftande fisksoppa med aioli

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Vad gott med en klick aioli som läggs i en dilldoftande fisksoppa!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ihop aiolin och ställ den i kylen.
  2. Skär fisken i bitar. Djupfryst fisk halvtinas först. Häll vattnet i en kastrull. Tillsätt buljongtärningar samt kryddor. Låt koka 5 minuter.
  3. Kärna ur paprikorna och skär dem i tärningar. Tillsätt paprika, fisk och mjölk. Låt koka på svag värme tills fisken är vit och fast, 5-10 minuter.
  4. Strö över dillen och servera soppan med aioli och bröd.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • sannado 15 april 2010

    Jättegott:-) Tack för receptet!

  • abid4570 28 oktober 2011

    Säkert jättegott.! Men... Får man kalla vad som helst för aioli??

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.