Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Märtas nötkakor

 
Skriv ut

Kakor med nötkärnor i.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 220 - 225 grader
  2. Blanda smör och nötkärnor och socker. Blanda mjöl med bikarbonatet. Arbeta degen tills den blir slät. Formas till en rulle 5 cm tjock. Låt den ligga kallt några timmar. Skär den i lagom tjocka skivor och lägg dem på bakplåtsklädd plåt.
  3. Bakas mitt i ugnen tills de ser klara ut och fått färg, ca 5-15 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.