Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Majs vårbitar

(1 kommentar)  
  • Serverar: 20-30 portioner
Skriv ut

Ett minne från min barndom. Mamma gjorde alltid dessa när det skulle bjudas på något festligare. Nu är det jag, som gör detsamma. Mycket goda !

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker. Tillsätt övriga ingredienser och sluta med det smälta margarinet.
  2. Bred ut smeten i smord och bröad lite mindre långpanna.
  3. Grädda i 200* tills kakan verkar klar.
  4. Blanda ihop allt till garneringen och bred det över den nyss uttagna kakan och strö över kokos. Sätt in kakan en liten stund till så att kokosen liksom kokar in lite i glasyren.
  5. När kakan kallnat - skär i bitar.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • agda52 4 maj 2010

    Har också gjort dessa kakor många gånger . Men istället för cocos har jag karamellströssel. Jättegott o uppskattat särskilt av barnen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.