Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Majspannkakor med avokadosalsa

 
  • Serverar: 15 portioner
Skriv ut

Sätt lite färg på maten! Prova dessa solgula plättar med grön topping.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda polenta, vetemjöl och bakpulver. Vispa ihop ägg och mjölk och rör ner i den torra blandningen till en jämn smet. Vänd ner majskorn, krydda med salt och vitpeppar. Stek i smör i en stekpanna, stora som plättar, ca 1 minut på varje sida.
  2. Blanda ihop hackad avokado, rödlök och oliver till en grov röra.
  3. Servera plättarna med röran.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.