Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Maliburutor med bananglasyr

 
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

Mycket gott i dessa rutor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 175 grader.
  2. Smörj en långpanna, 30 x 40 cm, strö på ströbröd. Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Rör i margarin och vatten. Blanda de torra ingredienserna och vänd ner i smeten. Vänd ner kokosflingorna och smaksätt med aromer och romessens. Grädda kakan i nedre delen av ugnen i 20-40 minuter. Låt svalna.
  3. Bananglasyr: Rör ihop alla ingredienserna till glasyren, så att du får en slät gul och härligt banansmakande glasyr. Bred ut den över kakan och garnera efter önskemål.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.