Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mockarutor med bananglasyr

 
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

Smarrigt för både barn och vuxna. Om du är laktosintolerant så prova med att ersätta osten och smöret med Vallos laktosfria produkter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 175 grader.
  2. Smörj en långpanna, 30 x 40 cm, strö på ströbröd. Vispa ägg och socker pösigt. Rör i margarin och vatten. Blanda de torra ingredienserna och vänd ner i äggsmeten. Smak- och färgsätt med mocca arom och hushållsfärg. Grädda kakan i nedre delen av ugnen i 20-40 minuter. Låt svalna. Under tiden kan du göra glasyren.
  3. Vispa färskost och smör med elvisp så att det blir riktigt blandat. Blanda i florsocker, vaniljsocker, banan arom och gul hushållsfärg. Rör tills det blir en slät smet. Glasyren ska vara rätt fast. Bred glasyren på den avsvalnade kakan och garnera med chokladspån eller chokladströssel.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.