Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mamma Yvonnes matjessilltårta utan gelatin

(1 kommentar)  
  • Serverar: 12 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Med keso och turkisk youghurt blir denna matjestårta inte så mäktig som många andra recept.

Ingredienser

Instruktioner

Finhacka brödet eller smula det i matberedare. Smält smöret och blanda med smulorna. Platta ut dem till en botten i en 24 cm form med löstagbar kant. Finhacka sill, lök och gräslök och blanda med turkisk youghurt, keso och peppar. Häll fyllningen i formen och kyl ca tre timmar eller över natt. Strö över gräslök och servera i ca 12 bitar.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Linnsfarmor 22 juni 2010

    Tårtan gjorde succé på vårlunchen på mitt jobb. Hittade endast ljus kavring men den blev supergod ändå.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.