Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mammas festliga sallad

 
  • Serverar: 6-10 portioner
Skriv ut

Väldigt god sallad som kan utökas till många fler ingredienser. Svårt avgöra många det räcker till?

Ingredienser

Instruktioner

Koka äggen låt kallna dela i klyftor. Ta fram ett stort fat typ serveringsfat och lägg krispsalladen runt fatet, skölj även den andra salladen dela den i bitar lägg den salladen i mitten på fatet, Dela advokadon i bitar, Räkor och kräftstjärtar, ägg- klyftorna och körsbärstomaterna, allt lägges ovanpå all sallad. Blanda ihop dressingen och ringla över salladen. Nu kan man välja att även lägga på chips (spelar ingen roll vilken sort) ovanpå det andra eller göra som jag, utesluta det.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.